Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Scrapåret 2013

VardagsfotonPosted by Marie 2013-12-30 20:43

Istället för att plocka ut 10 favoriter gör jag som förra året och gör kollage på en stor del av det som jag har scrappat under året. Det blir en blandad kompott med layouter, foton, alter och detaljbilder. De här åren som jag pluggar har det blivit mycket snabbscrappat, det känns ibland som att jag gått tillbaka i scraputvecklingen till där jag var för 10 år sedan när jag började. Men det är faktiskt ok, jag scrappar för min egen skull, för att jag älskar att pyssla, jag mår bra av det. För att spara minnen till både mig själv och barnen. Inte för att ha något fint att visa i bloggen, bloggen är ju en bieffekt av scrappingen, inte tvärtom. Trots att det känns som att jag sällan har tid att scrappa så har jag faktiskt prioriterat tiden till att scrappa under året. Istället för ofta har det blivit intensivscrap när jag väl har tagit mig tiden. Här kommer mina kollage. Kanske inspirerar det någon, om inte scrapmässigt så till att vara nöjd med det man hinner med.

Ett gäng lo´s varav 2 6x6 och resten 12x12. Även mina lo´s har blivit mycket kollage för att jag ska hinna scrappa de foton jag vill på ett rationellt sätt. Jag försöker vara optimist och hitta lösningar när tiden inte finns att scrappa så som jag brukar.

När högskoleterminen var slut kom jag in i ett scrapstim och gjorde en hel hög md studentkort, några var beställda resten gjorde jag för att det var kul.

Här är ett gäng kort som jag har gjort under året.

Slutligen blev det ett kollage med ytterligare fem kort, en altrad tändsticksask och 3 detaljbilder.

Jag har inga scrapmål för 2014 mer än att försöka ta mig tiden att scrappa emellanåt för att jag tycker det är roligt! Jag är nöjd med det jag har åstadkommit i år, att jag trots både jobb, studier på avancerad nivå, man, 4 barn, 4 husdjur, hus, tomt och en strejkande bil har prioriterat mig själv någon stund ibland.

Beställningskorten är väl inte som jag har prioriterat mig själv men att tvinga mig själv till scraphörnan har ibland gett mersmak till att scrappa lite till :)  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post1098