Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

ATC

ATCPosted by Marie 2015-05-04 21:30
Nu har jag anmält mig till två ATC swappar. Jag har aldrig gjort någon ATC förut, jag har känt till dem i många år men inte varit intresserad förut men nu känner jag för att testa. Förra året var jag ju med på julkortsutmaningar och nu känner jag för någon ny scraputmaning. Just ATC kort behöver man absolut inte scrappa, dem kan man göra hur man vill men jag kommer att scrappa mina. Så här beskrivs ATC kort:

"ATC står för Artist Trading Cards. Det är som små konstverk som skapats på liten yta.
De ska vara egenskapade. Vem som helst kan skapa dem i vilket material som helst - trä, metall, papper, textil etc - så länge de håller samma mått!
Ett ATC kort har en given storlek som anges i inch- 2.5x3.5 inch. I centimeter blir det 6,4x8,9 cm.
ATC korten får du inte sälja utan tanken är att du ska byta med andra, som gjort ATC kort."
Källa här

Jag har anmält mig till två olika teman: "Going to the zoo" och "Cupcakes". Jag ska tillverka 9-12 kort av varje tema och skicka iväg dem. Sedan får jag tillbaka lika många kort från övriga deltagare. Jag bestämmer själv ifall jag vill göra alla korten likadana eller om jag vill göra dem olika. Det känns riktigt spännande att swappa igen, förutom mina egna julkortsswappar har jag bara varit med på ett fåtal swappar genom åren. Adresskort något av de första åren jag scrappade, några julkalenderswappar och en födelsedagsswap. Jag har börjat pyssla med mina små kort och det känns roligt att testa något nytt. Swapparna har jag hittat på FB via vänner.

  • Comments(2)//scrappa.gladers.net/#post1362