Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

ATC änglar

ATCPosted by Marie 2016-04-02 14:27
I veckan gjorde jag ATC kort med änglar i Shabby Chic stil. Riktigt roligt! Jag gillar ju shabby chic i både inredning och scrapstil även om jag inte använder det. Har en del shabby chic saker i inredningen men det blir ändå inte den stilen i ett hus byggt på 2000-talet i standardutförande. I scrapstil så passar det inte till min typ av foton och jag känner ingen som också gillar det som jag ger kort till (vad jag vet, hojta annars ;)) så det är kul att experimentera på ATC kort och byta med andra som också gillar stilen.
Så här blev det, det är nog första gången jag scrappat i shabby chic, hoppas att det duger. Vet inte riktigt skillnaden mot vintage.Ett Atc-kort har en given storlek som anges i inch: 2,5 x 3,5 inch. Omsatt i centimeter blir det: 6,4 x 8,9 cm. Jag byter gärna ATC kort så hojta gärna i mailen om du vill byta med mig! Just dessa ska iväg till en swap men det brukar alltid bli något kort över.

  • Comments(2)//scrappa.gladers.net/#post1448