Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Härlig midsommar!

FotograferingPosted by Marie 2010-06-27 15:06
Jag hoppas att ni har haft en härlig midsommar! Det har vi haft och vädret har varit kanon. Misdommarafton åkte vi till skåne och firade med min släkt, dans runt midsommarstången, jordgubbar och blommor. På midsommardagen träffade vi Rickards släkt, syster A boendes i norrland var hemma med sin familj, det är väldigt sällan vi kan träffas allihop (tre år sedan senast). Alla 9 kusinerna lekte vid havet, fiskade tångräkor, rodde i jollen mm. Segla får vi vänta med, segelbåten skulle nog sjunka om vi klev på alla 17 ;)

Dagens sötaste är fotot med två småttingar på väg ut på bryggan. Amanda och Leon båda 3 år har varsin tamp fäst i flytvästen så man kan hålla i när de går på bryggan. Amanda höll fast i både kusinens tamp och sin egen tamp när hon gick fram till oss. Sötnosen.
Nej, det är inte jag som har fotat alla foton, Rickard har också hållt i kameran, klistrade samma text på alla för enkelhetens skull även om jag nu ser att jag själv skymtar fram på ett foto. Vill mest märka dem för att de ska vara lite mindre stöldbegärliga, vill ju inte se våra foton på andra sidor på nätet.

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post544