Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Mist ett litet husdjur

DjurenPosted by Marie 2011-01-16 15:42

Inatt dog Amandas undulat Nicke Nyfiken. Vi är chockade och förvånade för han har inte visat några som helst tecken på att inte må bra utan har hållt igång som vanligt. Funderar på om det kan ha varit något medfött fel som "slått till", han var ju bara ett år. Så vår söta gammelfågel Nemo har ännu en gång blivit "änka". Hon är dock inte själv då vi har två fåglar till men det var hennes partner. Det lär väl bli en ny fågelkamrat till henne och Amanda förstås.

Det är Nicke som sitter längst till höger på fotot, nästa lördag är det ett år sedan vi köpte honom och Pip, den blå. I mitten sitter Solros (gul) och Nemo. Nicke Nyfiken var den kaxige fågeln, han som kraxade mest. Han gillade att uppvakta Nemo men hon ville hellre att de bara skulle sitta och plocka varandras fjädrar. Nicke var stor och fin och snabb på att flyga och han åt varierad kost.

Undulater är sällskapliga och intelligenta djur, alla har de sina egna personligheter. Amanda är förstås nedstämd, det var ju hennes första egna djur.

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post601