Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Söndag kväll och två små kort

FödelsedagskortPosted by Marie 2011-01-30 22:55

Oj vad dagarna flyger iväg! Här är det som vanligt fullt upp med jobb, barnens aktiviteter och allt hemarbete som blir i en barnfamilj. Det gäller att stanna upp, ta pauser i vardagen och leva i nuet. Jag har haft lite ensamtid med alla mina fyra barn, det är något jag vill prioritera att hinna umgås och prata med alla och få höra på deras funderingar utan att syskonen lägger sig i.

Jonatan lagade lunchen idag, han gillar att prova nya maträtter. I fredags var han med en kompis familj på Maxi, där var det provsmakning, han hade med sig recept hem och skrev en inköplista så idag har han bjudit oss på pasta med quorn och tomatsås. Jättegott! Han gjorde även pannacotta till efterrätt. Jag satt i köket så jag kunde ha lite koll på honom, han är 11år. Imorgon ska Ellinor laga kvällsmat, hon ska tillaga maten hon gjorde på hemkunskapen i fredags. Jag får ju erkänna att det känns konstigt att barnen blivit så stora att de faktiskt fixar matlagningen på egen hand. De har ju alltid fått vara med i köket och hjälpt till om de velat men nu fixar de det själva. Ellinor är 13 år.

Lite egentid vid scrapbordet har jag minsann också haft, inga långa stunder men jag tog tillvara på tiden som gavs. Jag kan inte visa det jag har scappat ikväll eftersom det först ska visas i Scrappizbloggen men jag visar två kort som jag gjorde på onsdagsscrappingen. Enkla kort 10x10 cm gjorda av pappersspill samt dekorationer från en swap. Linnea fyller 8 år på lördag så ett av korten är till henne och eftersom jag nu skrivit åldern idag på de tre äldsta barnen kan jag ju berätta att Amanda är 4 år.

Jag skriver ofta ordet enkel om mina scrapsaker, för mig är det inget negativt utan jag gillar enkelt och stilrent ;) men förstås även andra scrapstilar!

Ha en bra vecka!

  • Comments(1)//scrappa.gladers.net/#post606