Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

LO till mitt album

Scrappat 21x28cmPosted by Marie 2011-02-15 19:32

Det är sällan Rickard och jag hamnar på foto tillsammans, om inte jag står bakom kameran gör ju han det. Men på Rickards 40-årsdag föreslog min bror ett foto på oss och det är ju kul att ha kvar.

Nu är det scrappat, det är nog inte så svårt att se att jag i scrappingen inspirerades av min klänning med svart papper, spets och rosor.

Blommorna är stora och bulsiga och det är svårt att scanna. Jag har testat att lägga ett badlakan över scannern för att inte få in ljus, men sidan ser ju ändå sned ut och fotot suddigt eftersom det kommer så långt från själva scannern. Jag har även testat att fotografera men får konstatera att jag inte är så bra på att fotografera lo´s. Med blixt blir det reflexer i fotot och utan blixt bler det suddigt. Att fotografera lite från sidan som fotot här ovan är lättare att få till skärpan på. Nåväl layouten sitter i albumet och det är ju trots allt viktigare än att visa er den bästa kvalite'n... ni får komma hit och titta i mina album ;)

  • Comments(1)//scrappa.gladers.net/#post613