Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Lite vår inne

Hemma hos ossPosted by Marie 2011-02-26 18:22

Jag har nyligen anmält mig till Buzzador och min första buzzning är Santa Maria Fish Tacomix. Vi har ju sedan tidigare gjort tacofisk med den vanliga kryddan så det var spännande att få prova på den här varianten som är gjord för fisk. Våra barn gillar fisk och det här var inget undantag. Man strör kryddan över t ex lax, tillagar i ugnen och äter sedan som vanliga tacos fast med fisk istället för köttfärs. Gott! Vi ska även testa vår vanliga variant som är mer som en gratäng med nachochips på.

När vi var på Ikea förra lördagen köpte jag en vit pärlhyacint, det kan behövas lite vårkänslor inomhus nu när det är så kallt ute!

Nu börjar den att slå ut lite grand och man får en liten föraning om våren som vi nog alla väntar på nu. Jag gillar när det är riktig vinter med snö men nu är det snart mars och då får våren gärna komma, eller hur?

Idag har Rickard hämtat hem alla barnen från sportlov i skåne hos våra föräldrar. Linnea har varit på ridskolan och Jonatan i skatehallen, nu är Jonatan på kalas. Själv har jag sorterat tvätt, tvättat och vikt tvätt, min ständiga hobby ;) men jag klagar inte, det finns tristare sysslor...

Ikväll är det dags för Melodifestivalen igen, kul!

Ps foton från nya kameran, inställningarna har jag inte lärt mig ännu men autofokusen blev helt ok. Sedan blir kvalitén betydligt sämre när jag förminskar till bloggen (har PSP8).

  • Comments(1)//scrappa.gladers.net/#post620