Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Promenadfoton

FotograferingPosted by Marie 2011-03-05 16:59

Snart lördagkväll, veckorna går så fort!

Som vanligt på lördag arhar det varit ridskoal för Linnea, sedan har hon varit hos en kompis. Jonatan har varit i skatehallen hela eftermiddagen.

Här hemma har tvättmaskinen snurrat hela dagen, det är mitt helgpyssel. Jag hängtorkar allt utom strumpor och underkläder, det luktar så gott med nytvättat som hänger på tork.

Ikväll blir det Melodifestivalen, jag minns knappt vilka som tävlar ikväll men The Moniker har jag lyssnat en hel del på i veckan, en uppigande låt.

Till kvällsmat blir det pasta med sås på ädelost, creme fraiche och rester av en nötstek. Igårkväll hade vi ostbricak till fredagsmys, gott gott. Jag stoppade i mig nästan en hel cambozola själv.. min favorit.

Jag har precis kommit in från en skogspromenad, fotona är från förra helgen men snön är lika, det har varit minusgrader hela veckan så det har inte smält bort något mer. Men visst anar man nu att våren är på väg, eller? På vissa ställen är snön helt borta här och på andra ställen är det massor med is.

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post625