Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Nygjorda kort

FödelsedagskortPosted by Marie 2012-08-08 21:16

Ikväll har jag scrappat två kort till två nyfödda bebisar, födda samma dag på samma sjukhus. Jag tror inte att de stolta föräldrarna har tid att läsa min blog så därför vågar jag lägga ut dem ikväll. Som vanligt blir det lite snett i scanningen när jag använder rosor.

Det här kortet tycker jag blev sött, det är till en liten kille men även om det blivit en tjej i den familjen skulle kortet ha fått gå i grönt.

Det här kortet är jag tyvärr inte lika nöjd med trots att det är nästan likadant. Den här rosa färgen på cardstock är så svårscrappad, men eftersom jag köpte en förpackning med 50st måste jag utmana mig själv och använda dem. Jag gillar färgen men den är svår att hitta matchande papper till, så svår att jag har massor med papper kvar trots att det säkert är över 7 år sedan jag köpte dem.

Stämpeln unnade jag mig innan sommaren eftersom jag visste att det skulle bli lite bebiskort i sommar. Visst är den söt. Som vanligt krånglar den här hopplösa bloggen, jag skulle länka ordet stämpeln ovan men det går inte, den är iallafall köpt hos Bildmålarna: http://bildmalarna.se/shop/index1.html

Vi har One som webhotell, är det någon som har tips på webhotell med samma förmånliga pris men tjänster som fungerar bättre?

  • Comments(2)//scrappa.gladers.net/#post786