Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Scrapsaker på maxi

JulkortPosted by Marie 2012-10-21 16:50

Idag när jag var på maxi hittade jag scrapsaker till att göra julkort med och det var riktigt fina saker t ex band, spets och brads. Hade det varit på den gamla goda scrappiztiden hade jag genast frågat vilken scrappare som jobbar på maxi som produktutvecklare;)

Men jag hittade en sak som verkligen överraskade mig. Ända sedan jag började scrappa har jag velat kunnat stansa ut God Jul med ett tryck. Jag hade stora förhoppningar på de svenska qk diesen men icke och jag har fortsatt hoppas på att det skulle komma en sådan die. Döm om min förvåning när jag på Ica Maxi ser en punch med God Jul. Jag trodde knappt mina ögon! Den kostade bara 69 kr!

Scrapprodukten jag väntat på i så många år!

När jag körde hem började jag fundera på ifall jag drömt eller om det verkligen var sant att jag hittat en God Jul punch på maxi.

Men det är sant och den ligger här bredvid mig, men det är ganska otroligt att jag skulle hitta en sådan här sak på maxi och till ett riktigt bra pris.

  • Comments(1)//scrappa.gladers.net/#post817