Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Fardsag med födelsedagsmat

Mat & bakPosted by Marie 2012-11-11 20:59

Ellinor och Jonatan bestämde redan i somras att de ville laga 3-rätters middag i födelsedagspresent till oss, helgen mellan våra födelsedagar. Sedan dök det ju upp en liten kusin som döptes just den helgen och Amanda var sjuk. Sedan har det varit höstlov och då var de hos morfar men idag lagade de sin middag och det passade ju väldigt bra på farsdag. Jag lånade Rickards fotografier från facebook.

Först fick vi avocado med räkröra i krustader:

Sedan fick vi helstekt ytterfilé med potatisgratäng:

Till efterrätt fick vi chokladmoussé.

Ikväll har jag fotograferar mina julkort, jag kan ju tyvärr inte scanna eftersom min stationära dator har dött och det är den enda som är kopplad till scannern. Jag vågar inte koppla in den här själv, eller rättare sagt vågar inte Rickard låta mig göra det på egen hand och själv har han inte haft tid. Foton på julkorten dyker upp i veckan. Jag pyttsar nog ut dem i lite omgångar. Jag har räknat dem och minsann så har jag gjort så många julkort som jag hade tänkt att skicka, känner jag för det så gör jag fler, det är alltid bra med något i reserv. Det är ju så mysigt att göra julkort och gårdagen kommer jag att "leva på" länge.

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post820