Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Julig LO

Scrappat 12x12 tumPosted by Marie 2013-05-25 22:14

Julaftonsfoto till Ellinors album och nytt scraprekord för mig (eller vad man ska kalla det för) jag är klar med sidorna från 2012 till Ellinor och det blev bara 7 lo´s! Visserligen med många foton eftersom alla är collage, men ändå, jag har lyckats. Jag har ju sagt att jag ska göra färre sidor till barnen ju äldre de blir men har haft svårt för att leva upp till det men nu lyckades jag.

Den här dagen blev inte som planerat, jag skulle läst kurskamraternas rapporter men de ligger på högskolans hemsida och jag blev utan internet hela eftermiddagen. Emailen kom jag åt men inte internet, så frustrerande när jag verkligen behövde plugga! Rickard och Jonatan har varit på skatboardutflykt i drygt 15 timmar. Linnea gjorde förresten dressyrprov i torsdags på ridskolan, själv fattar jag inte så mycket av det där men det gick bra för henne, roligt! Ridningen kolliderade med fritidshemmens rockgala så hon fick hoppa över det i år, Amanda ville inte vara med så ingen av oss var på rockgalan.

jan 22, feb 1, apr 5, maj 7 = 35)

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post957