Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Mini lo´s

Scrappat 6x6 tumPosted by Marie 2013-08-11 21:32

Jag fortsatte scrappa en stund till, det blev 4 mini sidor, 2 vardera till Linnea och Amanda (nästan likadana så jag visar bara 2). Det är väl typiskt att komma igång nu på kvällen när det är jobbdag imorgon. Jag börjar redan 6.30 imorgon så det är dags att lägga mig snart, ska packa ihop kläder till jobbet.


Det går att klicka på dem för att se i större format. Fotona är på Tusse i snön och från Linneas Monster High kalas i vintras. Dags att planera för Amandas barnkalas också nu.

jan 22, feb 1, apr 5, maj 7, juli 5, aug 6 =46

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristina 2013-08-12 08:43

Vad kul att du kommit i gång med lite scrapping Marie. Ett steg på vägen med Jonatans bilder klara. Själv har jag gjort en hel del i sommar. Både Lo's och kort. Skönt att komma igång. Nu måste jag ta tag i framkallning från årets bilder. Roligt att du börjar känna dig mera "hemma" på 12*12 nu. Spännande att du startade upp Linneas och Amandas album med. Stort och smått scrappande nu. Ha en bra vecka på jobbet! Kram