Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Året som gått del 4

VardagsfotonPosted by Marie 2014-01-02 13:38

Oktober

Vi påbörjade vårt projekt med att ändra plats på tre av rummen, sortera i 4 rum och renovera light i de 3 rummen som bytte plats. Jag bakade både muffins och bullar till försäljning. Jag halloweenåysslade med barnen, det var halloweendisco på skolan och Linnea o Amanda gick även på disco själva. Linnea och jag åkte till Stockholm och träffade Maria.

November


Det var i månadsskiftet vi åkte till Stockholm så vi var kvar de första dagarna i november också. Renovering/omflyttning/sortering här hemma pågår hela månaden samtidigt som vi börjar förbereda julen och uppvisningarnas tid börjar. Jag intensivscrappar årets julkort.

December

Julmånaden med uppträden nästan varje dag. Bilen har kommit hem från verkstaden där den varit sedan juli, vi kör till Ikea för möbelinköp och julbord. Barnens rum blir klara, sortering av arbetsrummet halvklart men sakerna flyttas in så vi kan julpynta. Julgranen köps, mysig uppesittarkväll, julafton firas hemma övriga juldagar i skåne. Nyårsafton hemma.

Det har varit roligt att kika igenom årets foton och upplevelser!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.