Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Vitsippor

FotograferingPosted by Marie 2014-04-13 15:37

Nu har vi lämnat av två av påsklovsbarnen till min pappa i skåne. Vi delar upp veckan lite för barnen med att vara hemma med kompisar och hos morfar.

Lite fina vitsippor på rastplatsen:

Jag håller på att tvätta vinterjackor, vintermössor och tjockvantar för att läggas undan. Fingervantar behövs nog ett tag till eftersom morgnarna fortfarande är kalla.

Igår var vi på trevligt kalas och åt god mat, det var bara vi som uppvaktade igår så det blev mycket tid för prat. Det blev en intensiv dag för Amanda, som alla andra lördagar startade den med först simskola sedan ridskola. Därefter var hon på barnkalas hos en klasskompis och direkt därifrån till kusinkalas så hon somnade gott i bilen när vi körde hem inatt.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kirsi julinorr.blogspot.se 2014-04-13 18:59

Ser härligt ut. Vi har ännu snö kvar. Gräsmattan har börjat titta fram... Vi har haft kallt på nätterna, så då hinner det inte tina så mycket under dagen trots plus grader. Glad Påsk!