Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Avslut?

Övriga kortPosted by Marie 2014-08-11 15:37
Avslut och förväl känns alltid lite jobbigt tycker jag, även om jag tycker om nya utmaningar i livet och det är något jag själv har valt. Idag har jag varit på min arbetsplats och sagt hejdå till barn och kollegor och fått hur många kramar som helst. Till att börja med ett hejdå på en termin, sedan obestämd tid. Kanske bara ett halvår totalt, kanske för alltid. Visst kommer jag att hälsa på men det blir ju aldrig detsamma när man en gång slutat på en arbetsplats och barnen växer upp och slutar. Jag lämnade ett kort och en burk kakor i personalrummet innan jag gick hem. Inuti kortet hade jag fyllt sidorna med text om mina minnen från förskolan.


Jag har tagit hem alla mina saker såsom privata papper, pärmar, böcker, stövlar, överdragsbyxor, extrakläder. Även om jag tog hem mycket kläder innan semestern hade jag flera kassar med blandade saker att ta hem idag. Man kan ju undra varför jag som hellre har goretex gympaskor än gummistövlar dragit med mig två par till jobbet under bara tre års tid, ett par vanliga och ett par låga.. för att slippa dem hemma? ;)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kirsi julinorr.blogspot.se 2014-08-13 17:50

Haha. Jag har bytt arbetsplats många gånger. Helt otroligt hur mycket saker vi "behöver" på vårt jobb. Inte bara kläder utan som du säger även arbetsmaterial, böcker mm som vi själv äger. Lycka till med ditt nya jobb.