Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Ett år äldre

KeratoconusPosted by Marie 2014-10-16 19:05
Igår var det min födelsedag, den blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. När jag gjorde mig klar för jobbet möttes jag av en kritvit dotter som mådde dåligt så det blev vab. Fick senare samtal från ögonexpertisen att Jonatans remiss kommit fram i dagarna. De ser mycket allvarligt på hans problem och de vill inte dröja en dag i onödan med att operera så redan på tisdag har han fått akuta tider för både undersökning, samtal och operation för att kunna förhindra att synen försvinner helt. Jag var tacksam över att jag fick detta samtalet hemma och inte på jobbet för även om det inte kom helt oväntat så blir det ändå en chockreaktion att inte bara det lokala landstinger ser allvarligt på hans problem utan även experterna, orden ringde sig kvar i huvudet. Dagen avslutades med tårta. Rickard var hemma med A idag men imorgon är hon redo för skolan igen.

Vi litar på att läkarna gör vad som är bäst för att rädda den lilla syn som Jonatan har kvar och det är trots allt en lättnad över att det nu går så snabbt när remissen väl kommit fram, operation inom en vecka. Tumhållning och positiva tankar för honom på tisdag tas tacksamt emot.

Jag har inte hunnit berätta att vi har fått en ny familjemedlem, jag presenterar henne i ett eget inlägg med foto senare. En ledtråd är att det är Linneas husdjur.

Glädjande nog kom våra nya vitvaror igår och idag har Rickard kopplat in dem. Ny kyl, frys och diskmaskin. Hallelujah för diskmaskinen, nu har vi handdiskat i 1½ månad...  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna (Livet enligt Johanna) 2014-10-17 20:35

Vi har beställt ny kyl, frys och spis, kommer om ett par veckor. Jag har ingen ugn nu, det ogillas starkt! Diskmaskin ska det bli när vi gör om köket, förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge (Har inte haft nån på 11 år...)

Jag hoppas att operationen går så bra som det kan gå. Jobbigt för honom, och för er alla.