Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Underbart väder idag också!

VardagsfotonPosted by Marie 2015-04-10 19:23
Vilket fantastiskt väder det har varit hela veckan. Jag uppskattar att bo i ett land med olika årstider men om jag var tvungen att välja ett väderslag för alltid skulle det vara som den här veckan. Soligt men svalt i luften, dock tillräckligt varmt för att inte behöva tjocka kläder. Även idag gick vi ner till bergshällen och tog en liten fika, idag var det Ellinor och Amanda som var hemma.
Från denna vyn har jag visat foto många gånger i bloggen, det är några minuters gångväg hemifrån, vi bor bakom träden på andra sidan sjön.
Men så här jag nog inte visat innan, såhär ser mycket av naturen ut hos oss. Bergshällar, tallskog och åt andra hållet bokskog.
Vilket härligt påsklov jag har haft. Idag fick jag för tredje gången denna veckan frågan ifall jag har gjort slingor i håret så det har nog blekts lite i vårsolen.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pysseltokiga Marie 2015-04-12 12:06

Hej Marie!
Så kul att du hittat in till mig:) Tack för den rara kommentaren, blev så glad:))
Jag har kollat runt hos dig och var mycket fint du visar, fina foton, kort och inredning.
Så vackra katter ni har, så tråkigt att er lilla pippi gick bort så ung! Alltid jobbigt när ens djur blir sjuka och dör. Vi har tre vovvar:)
Min dator har pajat så jag hittade en gammal och den vill inte "hjälpa" mig med nya inlägg:( Så jag hoppas min bror kan hjälpa mig att fixa den andre datorn;) så jag kan börja göra nya inlägg igen, har en hel del kort som jag inte visat, så välkommen tillbaka och kolla:)

Ha en fin Söndag
Kramizar Marie

Posted by Åsa/asamia 2015-04-11 10:59

Å vilka fina LO du gör, och så fina foton! Vad glad jag blev att du skrev när du hälsade på i min blogg, för då kunde jag komma till dig och kika runt lite. :)

Posted by Johanna 2015-04-11 09:14

Sv: jag har alltid avskytt att springa. I somras var jag nöjd om jag sprang 100 m i nerförsbacke. I höstas motionerade jag inget. Men sen efter jul blev det en fix idé, först att orka gå längre och snabbare (inte lika långt som du dock) och sen bestämde jag mig för att försöka springa. Det är oerhört peppande när jag så tydligt ser att jag orkar mer och mer!