Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Lika men olika

Samma foto - olika formatPosted by Marie 2011-02-27 13:34

Här kommer 3 lo´s som jag gjort i veckan, en vardera till döttrarna. Layouterna är i olika färger och olika format men med samma foto. 6x6 tum till Ellinor och 21x28 cm till Linnea och Amanda.

De prickiga papperna är gamla papper från Doodlebug, bland de första scrappapperna jag köpte 2003. De är väldigt tunna jämfört med dagens papper men riktigt fina nu när jag väl använt dem.

Jag måste bli bättre på att våga använda starka färger i scrappingen. Jag går ofta på de dova tonerna. Spillet från de här ska jag använda till lilte kort tänkte jag.

Jag har precis varit ute på en uppfriskande runda i skogen, kallt men helt ok. Mycket av snön har försvunnit men på sina ställen är det förrädiskt med is under snöfläckar. Halkade till två gånger men höll mig på benen. Jag hade nya kameran med mig så lite skogsfoton kommer när jag har lagt över dem.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristina 2011-02-27 14:34

Så fint det blev när du satte det på vit bakgrund.
Du är så flitig på att använda dina blommor.
Det blir så fint!
Kram