Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Nu ska jag buzza..

BuzzadorPosted by Marie 2012-03-15 18:47

Igår var jag och hämtade ett paket på posten med Oreon kex som jag ska Buzza. Idag hade jag med mig en laddning till jobbet. Något ätbart i fikarummet är alltid uppskattat och jag tycker att Buzzador är en kul form av reklam. Vanliga människor får prova produkter och dela med sig till sina vänner, alla blir glada över att få prova något nytt. En kollega trodde det hette Bjuzza istället för Buzza ;) Jag har fler kex kvar så det är fler som kommer att få smaka. Barnens kompisar, scrapgänget, tar nog med mig lite till högskolan också.

Ifall ni vill läsa mer om Buzzador kan ni kika nedan, företaget vill förstås gärna att man berättar även i sociala medier såsom blogg och facebook.

Här kan du läsa mer:

http://www.buzzador.com/?refstr=Cyklamen&lang=SE

Här kan du bli medlem:

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Cyklamen

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kenneth 2012-03-18 18:43

Hej!

Jag såg att du har skrivit om Buzzador på din blogg. Jag studerar marknadsföring och skriver ett examensarbete om buzz marknadsföring. Till detta vill jag gärna komma i kontakt med buzzadorer och höra om deras åsikter och erfarenheter om att buzza.

Jag skulle därför uppskatta om du ville ta dig tid att svara på en enkät som finns på http://www.webropolsurveys.com/S/67675E2EE3E5ABC3.par


Tack!
Kenneth