Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Ett foto i månaden?

MånadsfotonPosted by Marie 2012-09-12 16:16

Idag har jag haft hemmastudier, det här läsåret ska jag försöka bli bättre på att ta en rast mitt på dagen och gå en runda när jag sitter hemma och pluggar. Förra året läste jag intensivt hela dagen även om jag även då hade tänkt att ta mina promenader. När jag stannade till på stenhällen idag funderade jag på om jag ska ta foto där en gång i månaden precis som jag gjort i Brunnsparken under ett år. Vi får se.

Jag har samma vy som bakgrundsbild på facebook, jag är så tacksam över att ha en sådan här oas precis bakom husknuten, nåja ett par minuters gångväg hemifrån. Vi bor bakom tallarna på andra sidan sjön.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Agneta 2012-09-14 17:54

Hej!Vilken vacker plats du har runt husknuten! Vore kul att se samma plats vid olika tillfällen. Bra att ta en paus och rensa hjärnan, går lättare att plugga då.Lycka till med studierna!Kramen, Agneta